Creamy Spinach Pasta (V)

I had an amazing holiday in Rio the past 2 weeks! I'm back home now so from now on you can expect a new blog post every day! Already figured out a meal for this week that includes this delicious creamy spinach pasta, but also chicken shoarma wraps, shrimp risotto, foeyonghai and other delicious stuff! So keep an eye out. I will also try to make a blog post with a summary of my trip with pictures! If you can't wait, you can also take a look at my personal Instagram: Debster24



 Scroll down for the Dutch recipe

Duration: 15 minutes

The ingredients for 1 serving:
  • 75 to 100 g kamut tagliatella
  • 100 g mushrooms
  • 1 small white onion
  • 1 crushed garlic clove 
  • 75 g washed spinach
  • 125 ml soy cream (soy cuisine)
  • 6 cherry tomatoes
  • 1 ts grated 30+ cheese
  • 1 ts dried oregano
  • 1 tbs roasted pine nuts
  • Salt & Pepper
  • Olive oil

What you do:
  1. Preheat your oven to 175 degrees of Celsius.
  2. Cook the pasta as directed on the package.Slice the cherry tomatoes in halve, put them in a baking dish and sprinkle them with salt, pepper, 1/2 ts oregano, some grated parmesan cheese and some olive oil. Put the baking dish with cherry tomatoes in the preheated oven for about 15 minutes so the cheese is melted and the tomatoes are soft.
  3. Heat up 1 tbs olive oil and the crushed garlic clove in a sauté pan on medium to high heat. Then cut the onion in to small pieces and add to the pan. Give it a good stir and then slice the mushrooms and add to the pan after about 3 minutes.
  4. When the mushrooms are done, put the spinach in and wait till the spinach is wilted. Then pour in the soy cream and season with the salt and pepper. Let it sit on low to medium heat for about 4 minutes and make sure you stir from time to time.
  5. Meanwhile, roast the pine nut and drain the pasta when it's done. 
  6. Put the pasta on your plate, followed by the mushroom-spinach sauce, the cherry tomatoes from the oven and the pine nuts. Add more salt & pepper to taste!

Enjoy!

Follow Healthy Living in Heels on Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin or Google+!

 

  Do you want to make me later or share me with your friends? “PIN” me to PINTEREST or “SHARE” me on FACEBOOK, using the social media icons below (in the gray frame)!

................................................................................................................

Nederlandse recept - Romige Spinazie Pasta:


Tijd: 10 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:
  • 75 to 100 kamut tagliatella
  • 100 g kastanje champignons
  • 1 kleine witte ui
  • 1 geperst teentje knoflook
  • 75 g bladspinazie
  • 125 ml soja kookroom
  • 6 cherrytomaatjes
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 tl geraspte 30+ kaas
  • 1 el geroosterde pijnboompitten
  • 1 el grof geraspte Parmezaanse kaas
  • Zout & Peper
  • Olijfolie

Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en kook 1 liter water in de waterkoker.
  2. Snijd de cherrytomaatjes door de helft en leg ze op de bolling in een ovenschaal. Besprenkel deze met zout, peper, oregano, geraspte Parmezaanse kaas en olijfolie. Zet de schaal in de oven voor zo’n 10 minuten (tot de pasta klaar is).
  3. Kook de pasta zoals aangeven op het pak.
  4. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog tot hoog vuur. Voeg het geperste teentje knoflook toe. Snijd dan de ui in stukjes en doe in de pan. Snijd ondertussen de champignons in plakjes en doe ze bij de ui na ongeveer 3 minuten.
  5. Wanneer de champignons naar wens zijn doe je de spinazie erbij en wacht tot deze redelijk geslonken is. Doe dan de soja kookroom erbij samen met zout & peper. 
  6. Laat nog zo'n 4 minuten op middelhoog vuur staan terwijl je af en toe roert.
  7. Serveer de pasta met de saus erbovenop gevolgd door de cherrytomaatjes uit de oven en de pijnboompitten. Voeg eventueel meer zout & peper toe naar smaak.

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin of Google+!


Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

No comments:

Post a Comment